uploading photo to profile - ClubTread Community

User Tag List

 
LinkBack Thread Tools
post #1 of (permalink) Old 09-26-2012, 10:26 AM Thread Starter
Headed for the Mountains
 
jandm's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: North Delta, B.C., Canada.
Interest: Outdoors, living life.
Posts: 184
Default uploading photo to profile

Hi there I have a picture of myself on my profile and am trying to update to another photo. Every time I do I get an internal server error message. Any hints?
jandm is offline  
Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of (permalink) Old 10-14-2012, 09:58 PM
Hittin' the Trails
 
Join Date: Oct 2012
Location: Calgary, Alberta, Canada.
Posts: 27
Default

Hello

Every time I attempt to upload a profile photo I get an error message, "500 - Internal server error.
There is a problem with the resource you are looking for, and it cannot be displayed."

I have tried several different photos and several different image sizes. No luck, this kinda of sucks.

Old School WB is offline  
post #3 of (permalink) Old 10-24-2012, 12:58 AM Thread Starter
Headed for the Mountains
 
jandm's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: North Delta, B.C., Canada.
Interest: Outdoors, living life.
Posts: 184
Default

That is exactly the same issue I have been having. I want to change my profile picture but can't seem to get past this issue.
jandm is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #4 of (permalink) Old 10-24-2012, 08:18 PM
Headed for the Mountains
 
Larry's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: North Vancouver, B.C., Canada.
Posts: 395
Default

Same deal, cannot upload profile pic, keep getting that error message.
Larry is offline  
post #5 of (permalink) Old 10-29-2012, 03:23 PM
Summit Master
 
Flowing-Brook's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: Popkum, BC, Canada.
Interest: Hiking, biking, kayaking, swimming, tai chi, meditation.
Posts: 6,099
Default

I've tried to change my profile picture and my profile alltogether but it keeps saying server error.

Flowing-Brook is offline  
post #6 of (permalink) Old 11-15-2012, 01:40 AM Thread Starter
Headed for the Mountains
 
jandm's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: North Delta, B.C., Canada.
Interest: Outdoors, living life.
Posts: 184
Default

Well this has been read 768 times now and still no one has come up with a solution? Anyone have any hints?
jandm is offline  
post #7 of (permalink) Old 02-24-2013, 12:44 AM
High on the Mountain Top
 
Join Date: Jul 2009
Location: , bc, Canada.
Posts: 1,456
Default

Have you tried looking at the size of picture you attempting to upload ?

As it says
Browse for File
jpg, gif, psd, png, bmp
Max size = 1024K

This forum software has a tendency to display server error when you submit a input out of parameters of the software.
camshaft is offline  
post #8 of (permalink) Old 06-14-2013, 10:31 PM
High on the Mountain Top
 
dougz's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Location: Mackenzie, BC, Canada.
Interest: hiking, skiing, camping, SAR, Canadian Rangers (army reserve)
Posts: 1,515
Default

I just tried using photos that were 970 and 240kb.. Same error.

What am I doing wrong?
dougz is offline  
post #9 of (permalink) Old 08-19-2013, 01:46 PM
Headed for the Mountains
 
woodenshoes's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Location: Canmore, AB
Posts: 272
Default

ditto
woodenshoes is offline  
Reply

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome
 

Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1