Trip report post not working... - ClubTread Community

User Tag List

 
LinkBack Thread Tools
post #1 of (permalink) Old 09-01-2012, 12:54 AM Thread Starter
Scaling New Heights
 
Join Date: Jun 2011
Location: Maple Ridge, British Columbia, Canada.
Posts: 95
Default Trip report post not working...

I just tried to post a trip report a couple of times, and it wasn't working. It gives me a page telling me to contact an admin, although I've been able to post reports before... what's going on?
lmtengs is offline  
Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of (permalink) Old 09-01-2012, 01:00 AM Thread Starter
Scaling New Heights
 
Join Date: Jun 2011
Location: Maple Ridge, British Columbia, Canada.
Posts: 95
Default

It says this:
<<PLEASE WAIT WHILE YOUR POST IS PROCESSED...
An error occurred on the server when processing the URL. Please contact the system administrator.
If you are the system administrator please click here to find out more about this error.>>
lmtengs is offline  
post #3 of (permalink) Old 09-01-2012, 10:31 AM
High on the Mountain Top
 
Join Date: Apr 2005
Location: Whitehorse, YUKON, Canada.
Posts: 2,197
Default

Ill look into it.

Thanks for the heads up.
darren is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #4 of (permalink) Old 09-01-2012, 11:01 AM
Summit Master
 
Join Date: Aug 2003
Location: Finally stopping that crazy suffering that is ice, climbing to concentrate on great ski tours!, .
Interest: Anything that can drag me to the mountains. Backpacking is #1, followed by climbing, dayhiking and camping with family.
Posts: 3,782
Default

I haven't posted any trip reports for a long time. I hate having to upload pics (mine are always too big, so I have to resize them, and so on) so I just use the [img] tags, and that hasn't worked in ages.

I posted my Columbia TR as I have a Youtube vid for it...
johngenx is offline  
post #5 of (permalink) Old 09-01-2012, 11:17 AM
Summit Master
 
Ryan.in.yaletown's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: Van, BC, Canada.
Posts: 3,231
Default

Quote:
quote:Originally posted by johngenx

I haven't posted any trip reports for a long time. I hate having to upload pics (mine are always too big, so I have to resize them, and so on)...
I just use the java uploader - does them all at once and automatically resizes..

-RYan
Ryan.in.yaletown is offline  
post #6 of (permalink) Old 09-01-2012, 11:19 AM Thread Starter
Scaling New Heights
 
Join Date: Jun 2011
Location: Maple Ridge, British Columbia, Canada.
Posts: 95
Default

So, any solutions I could try out?
lmtengs is offline  
post #7 of (permalink) Old 09-01-2012, 11:34 AM Thread Starter
Scaling New Heights
 
Join Date: Jun 2011
Location: Maple Ridge, British Columbia, Canada.
Posts: 95
Default

I just tried to post a shorter trip report from a different trip, and it didn't work either...

Here's that shorter trip report, nothing looks out-of-the-ordinary about it...
For some reason the image tags aren't working. I purposely deleted the first bracket from each one so that this post would work.
<<
Here's a short and sweet trip report from a one-night camp-in at Cape Scott Provincial Park.


img]http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/s720x720/304731_4273224876179_1721589367_n.jpg[/img]
The shoe tree along the road in.

img]http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/483937_4273225756201_1791938312_n.jpg[/img]
A fun way to cook up supper...

img]http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/293134_4273225956206_496363463_n.jpg[/img]
Inside the Tarn 2.

img]http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/431076_4273226156211_2088188605_n.jpg[/img]
Looking out over the bay.

img]http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/582563_4273226436218_87627180_n.jpg[/img]

img]http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/304897_4273226636223_391073257_n.jpg[/img]
I like how nobody strays from the beaten path when they have an entire beach to walk along.

img]http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/386859_4273227276239_873234854_n.jpg[/img]
A logging truck along the road back out.

>>
lmtengs is offline  
post #8 of (permalink) Old 09-03-2012, 08:59 AM
Summit Master
 
Join Date: Oct 2001
Location: Langley, BC, Canada.
Interest: Hiking, backpacking, snowshoeing, photography, computers, yoga and traveling.
Posts: 7,689
Default

This is because of the "insert image" function not working. My recommendation would be to use the Java uploader (button 2 to the right with the green up arrows). This will do all the auto-resizing as well.



LongShadow is offline  
post #9 of (permalink) Old 09-03-2012, 10:58 AM Thread Starter
Scaling New Heights
 
Join Date: Jun 2011
Location: Maple Ridge, British Columbia, Canada.
Posts: 95
Default

Quote:
quote:Originally posted by LongShadow

This is because of the "insert image" function not working. My recommendation would be to use the Java uploader (button 2 to the right with the green up arrows). This will do all the auto-resizing as well.
Okay, thanks.
Do we know how long it'll be until the 'insert image' function starts working again? My external hard drive where I keep my raw image files won't be with me for a few more weeks...
lmtengs is offline  
post #10 of (permalink) Old 09-13-2012, 08:16 PM
Summit Master
 
Join Date: Oct 2001
Location: Langley, BC, Canada.
Interest: Hiking, backpacking, snowshoeing, photography, computers, yoga and traveling.
Posts: 7,689
Default

We're you accessing somehow via http? I'm confused how this feature was being used.



LongShadow is offline  
post #11 of (permalink) Old 09-29-2012, 11:48 AM
Headed for the Mountains
 
Join Date: Mar 2004
Location: , Alberta, Canada.
Posts: 294
Default

Just ignore me I am running into the same error trying to post a trip report so I am testing some links to see if I can figure out the cause:

http://www.flickr.com/photos/2322373...7631598070066/
PackRat is offline  
post #12 of (permalink) Old 09-29-2012, 11:56 AM
Headed for the Mountains
 
Join Date: Mar 2004
Location: , Alberta, Canada.
Posts: 294
Default

Just ignore me I am running into the same error trying to post a trip report so I am testing some links to see if I can figure out the cause:

PackRat is offline  
post #13 of (permalink) Old 10-09-2012, 09:16 PM Thread Starter
Scaling New Heights
 
Join Date: Jun 2011
Location: Maple Ridge, British Columbia, Canada.
Posts: 95
Default

Quote:
quote:Originally posted by LongShadow

We're you accessing somehow via http? I'm confused how this feature was being used.
Oh, I'm sorry for the long response gap, I'd stopped following the thread. I was using the [img] tag function, and when I placed a URL into the tags, it wasn't working. I'd used it in the past, and it worked fine.
lmtengs is offline  
Reply

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome
 

Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1